Actualitate|

A fost și frumos, și greu, și însorit, și ploios, și emoționant, și tradițional, și modern, și artistic, și sportiv. A fost în multe alte feluri, pe care le-ați simțit fiecare dintre voi. Zilele Gilăului 2022 ne-au adus pe toți la un loc, o comunitate frumoasă și veselă.

Ne-au înveselit și emoționat pe toți, prin minunata lor interpretare și prezență pe scenă artisti  precum Florin Piersic si Medeea Marinescu, interpreti locali precum Ramona Neamț, Raluca Pașcalău,Lavinia Mariș, Dana Purcel, Anda Pop, Ioana Cărănaș, Anamaria Mariș, Giulia Floca,Sofia Topan, Eda Liți, Dragos Cîmpean, Adela Burcă,Patricia Pop, Ovidiu Rostaș ,trupa de balet, trupa de dans modern, Ansamblurile foclorice ”Cununa si Cununița Apusenilor”, Ansamblul maghiar ”Tulipantos”, Ansamblul romani ”Trefla” alături de invitații nostri: Formatia Andrada & City Dust,Formația COMPACT, Dinu Iancu Sălăjean, Aurel Tămaș, Mariana Morcan, Maria Marcu, Maria Golban Șomlea, Mihaela Grindeanu, Traian și Valeria Ilea, Adriana Irimieș ,orchestra maghiară ”TOKOS” și nu în ultimul rând orchestra profesionistă ”Cununa Transilvană” a C.J.C.P.C.T Cluj,dirijor Dan Istrate.

Acum, pentru mine e momentul mulțumirilor, deoarece fără dumneavoastră cei prezenți, deopotrivă  organizatori si beneficiari ai acestor activități , nu era posibil acest eveniment în primă ediție ca locație, conținut și amploare. Felicitări dragi gilăuani, invitați și participanți de oriunde, ați fost la înălțime!

Se spune că o imagine face mai mult decât 1.000 de cuvinte, așa că vă propun o galerie foto de la eveniment. Si acum, din nou la muncă !

                                                                               Primar,

                                                                  Ing.TOPAN Gelu-Vasile

 

Comments are closed.

Close Search Window