Actualitate, Anunțuri importante|

După ”Cununa Apusenilor” –grupa mare, întoarsă cu rezultate frumoase din Sardenia la inceputul lunii august, iată că a venit rândul grupei mijlocii,  care s-a intors asemenea celor mari cu rezultate foarte bune din Croația.

In perioada 30.08.-04.09.2022 grupa mijlocie a ansamblului, a fost invitată să participe la Festivalul Internațional de Folclor din orașul Split-Croația . Cu teamă si emoție pentru unii copii, deoarece a fost prima lor participare la un festival internațional de folclor, însă au depășit repede emoțiile si prestația lor a fost exemplară, fiind aplaudați la scenă deschisă minute in șir, iar laudele din partea Consulului onorific al  României, președintele și vicepreședintele festivalului nu au contenit să-i copleșească.  

Nicoleta și Ciprian Mureșan și-au reconfirmat calitățile de instructori și nu numai ci și cele de pedagogi, deoarece in timpul liber a fost nevoie și de lecții de pedagogie,membrii ansamblului întorcându-se acasă nu doar cu experiența artistică ci și cu un bagaj serios de abilități și deprinderi practice dobândite în timpul scurt petrecut în Croația.

Ii felicităm pe toți, deoarece copiii noștri sunt minunați,frumoși si talentați! De asemenea mulțumim dlui primar ing.Topan Gelu care susține alături de Cons.local tot spectrul artistic din cadrul Casei de Cultură ”Dumitru Sopon” Gilău și facilitează de fiecare dată accesul tuturor beneficiarilor  la oportunitățile oferite de cadrul educational, social si cultural

Comments are closed.

Close Search Window