Anunțuri importante|

Stimați cetăteni, vă informăm că joi 30 iunie 2022 se va colecta la mașina de colectare care va circula prin toate localitățile aparținătoare Comunei GILĂU: Someșu – Rece, Someșu – Cald, pe baza programărilor prealabile.

GILĂU – JOI, 30 IUNIE 2022 – START NOU LA COLECTARE aparate electrice vechi, defecte.
Colectează cu noi și trimite spre reciclare frigidere, mașini de spălat, TV, electrocasnice mari și mici, becuri și baterii.

Primăria GILĂU împreună cu operatorul de colectare TGP – The Green Project pun la dispoziția cetățenilor un serviciu GRATUIT de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice.

Poți benecia și tu de acest serviciu apelând nr. de telefon  0745 370 781 sau TEL VERDE 0800 444 800 sau accesând  https://thegreenproject.ro/comanda/  

Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private cărora le punem la dispoziție documentația necesară scoaterii din gestiune.  

Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

O campanie de mediu organizată de PRIMĂRIA GILĂU împreună cu TGP – The Green Project, operator autorizat colectare DEEE, cu susținerea OIREP Eco Positive și a partenerului local: AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI CLUJ, ceea ce garantează faptul că toate aparatele electrice colectate în cadrul campaniei sunt colectate și reciclate responsabil față de mediul înconjurător și față de comunitate.

Comments are closed.

Close Search Window